wanneer-komt-fifa-20-uit---fifa-20-verbeteringen-en-fifa-20-kopen

Wanneer komt FIFA 20 uit? Verbeteringen en FIFA 20 kopen

Wanneer komt FIFA 20 uit? De releasedatum van FIFA 20 is afgelopen week bekend gemaakt. Daarmee is FIFA 20 officieel door EA Sports aangekondigd. Bekijk hier ook alle FIFA 20 verbeteringen en waar FIFA 20 kopen mogelijk is.

Op welke datum komt FIFA 20 uit?

De grote vraag is altijd; wanneer komt FIFA 20 uit? Wij willen althans altijd graag weten op welke datum FIFA 20 uitkomt. Deze datum noemt men ook wel de release datum van FIFA 20.

FIFA 20 komt uit op 27 september 2019.

Huh? FIFA 20 in het jaartal 2019? Ja, dat klinkt misschien raar. Maar FIFA-fans weten dat dat altijd zo is. Het gaat namelijk om het seizoen 2019-2020. Vandaar dat FIFA 20 in het jaartal 2019 uitkomt.

Op welke spelcomputers komt FIFA 20 uit?

Het spel FIFA 20 komt uit op de volgende spelcomputers:

  • Playstation 4
  • Xbox One
  • PC
  • Nintendo Switch

De bovenstaande spelcomputers zijn reeds aangekondigd door EA Sports.Wellicht volgen er nog meer. De genoemde verbeteringen in dit artikel gelden voor Playstation 4, Xbox One en PC.

Nieuwe spelmodus in FIFA 20

Afgelopen week kondigde EA Sports de nieuwe FIFA officieel aan. Zoals verwacht zal de nieuwe FIFA luisteren naar de titel FIFA 20.

Straatvoetbal in FIFA 20

De spelontwikkelaar EA Sports heeft daarbij ook gelijk nieuwe spelmodussen aangekondigd. Zo kun je in FIFA 20 een soort van straatvoetbal spelen.

Op kleine veldjes kun je 3 tegen 3, 4 tegen 4 of 5 tegen 5 spelen. Dit kan bijvoorbeeld op een veldje in Amsterdam, of op het dak van een wolkenkrabber in Tokio.

Deze spelmodus luistert naar de naam VOLTA Football. Bekijk hieronder de bijbehorende video trailer.

Verbeteringen in FIFA 20

Er zullen veel verbeteringen in FIFA 20 zitten. Zo zal het ‘timed finishing’ dat in FIFA 19 geintroduceerd werd, verbeterd worden. Volgens de statistieken van EA Sports scoren spelers die ervaring hebben met ‘timed finishing’ veel makkelijker. Het is dus de moeite waar dit onder de knie te hebben. In FIFA 20 zal EA Sports dit verder verbeteren.

Verder zal het mogelijk zijn om de keeper handmatig te bewegen. Zo kun je dus je keeper een paar stappen de goede kant op sturen wanneer jij denkt dat hij in actie moet komen.

Qua skill-moves probeert EA sports ook het één en ander te verbeteren. De tricks die je kunt doen met skill-moves moeten realistischer worden. Het moet dichter bij de waarheid komen.

Verdere verbeteringen in FIFA 20

EA Sports heeft nog veel meer verbetering voor FIFA 20 in petto. Het is natuurlijk nog vroeg, het duurt nog maanden voordat de game uitkomt.

De spelontwikkelaar zal de verbeteringen één voor één introduceren. Daarvoor het is de volgende planning afgegeven.

Aankondigingen in Juli 2019:

  • Gameplay verbeteringen
  • Carriere modus verbeteringen in FIFA 20
  • Pro clubs aanpassingen

Aankondigingen in Augustus 2019:

  • Verbeteringen FIFA Ultimate Team voor FIFA 20
  • VOLTA Football, straatvoetbal in FIFA 20 verder toegelicht

De genoemde verbeteringen in dit artikel gelden voor Xbox One, Playstation 4 en PC.

Nieuw commentaar in FIFA 20

In FIFA 20 zal er nieuw Nederlands commentaar beschikbaar zijn. Na 15 jaar zullen de stemmen van Evert Ten Napel en Youri Mulder in FIFA 20 vervangen worden.

Het nieuwe commentaar in FIFA 20 wordt gegeven door Sierd de Vos en Jeroen Grueter. Normaalgesproken geeft Sierd de Vos commentaar bij Ziggo Sport, Jeroen Grueter bij de NOS. Maar voor FIFA 20 werken ze dus samen.

In het spel zul je bekende uitspraken van de commentatoren op tv terug horen. In totaal hebben ze ongeveer zevenhonderd uur aan commentaar ingesproken. Dit zijn in totaal meer dan een miljoen woorden.

We zijn erg benieuwd naar het resultaat. Hier alvast een voorproefje van de twee commentatoren:

FIFA 20 kopen

Wil je FIFA 20 kopen? Je bent er zeker van dat je spel op de dag van de release ontvangt als je het nu besteld. Zo speel jij het spel als eerste. FIFA 20 kopen is vanaf nu mogelijk.

Bekijk de prijs bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *