FIFA 21 Linksback Talenten, voor linksachter positie (LA)

Alle FIFA 21 talenten voor linksback positie in één lijst. Inclusief potentieel rating. Super handig voor de carrière modus.

Linksback FIFA 21 talentenlijst

In onderstaande talentenlijst vind je alle linksback talenten voor FIFA 21. De jonge spelers zijn niet ouder dan 21 jaar. Eén van hun favoriete posities in linksachter (LA). Daarnaast zijn ze sorteert op potentieel rating, zo weet je precies hoe goed ze worden.

  • OVR = Overall rating
  • POT = Potentieel rating
  • GR = Groei rating

Overige talenten in FIFA 21

Bekijk andere talenten voor FIFA 21 op onze verschillende pagina’s. Voor iedere positie is er een talentenlijst. Zo kun je iedere positie opvullen met een hoog potentieel talent. Daarmee creëer je goedkoop en snel een topteam.

Wij hebben ook getest hoe je goedkoop FIFA coins kunt kopen. Op die manier kan je ook makkelijk een topteam maken in FIFA Ultimate Team. Daarmee ben jij helemaal de man.

Hoe je ook helemaal de man kunt worden? Met een echte FIFA kaart maken. Deze maak je eenvoudig online met je eigen foto. Enkele dagen later ontvang je een mooie en grote FIFA kaart voor aan de muur. Leuk om te geven en leuk om te krijgen.