fifa 23 cam talenten

FIFA 23 CAM talenten

Dit zijn de beste FIFA 23 CAM talenten voor jouw carrière modus. De allerbeste jonge aanvallende middenvelders met potentieel rating. Zo weet je precies hoe goed ze worden.

FIFA 23 CAM Talentenlijst

Bekijk hieronder de complete FIFA 23 CAM Talentenlijst. Alle talenten zijn jonger dan 22 jaar en spelen CAM. Ze zijn gesorteerd op potentiële rating.

Aanraders: de beste goedkope CAM talenten

Er zijn veel CAM talenten in de FIFA 23 carrière modus. Des te moeilijker is het om de best bruikbare talenten te vinden. Daarom helpen wij je er graag bij; bekijk onze aanraders hieronder.

Talent voor een topclub: Alberto Moleiro

Dit Spaanse talent mag je niet missen. Alberto Moleiro is nog relatief onbekend omdat hij bij Unión Deportiva Las Palmas speelt. Dit is in de Segunda Division in Spanje. Daardoor kan je hem waarschijnlijk relatief makkelijk kopen.

Zijn waarde is 13 miljoen euro op het begin, met een overall rating van 75. Die waarde klinkt misschien vrij hoog maar met een potentie van 90 is hij dit meer dan waard. Je zal ook aardig in de buidel moeten tasten om hem vast te leggen.

Relatief goedkoop: Sávio (Brazilië)

Een relatief goedkoop talent in Nederland: Sávio Moreira de Oliveira. De Braziliaan heeft een waarde van slechts 4 miljoen euro. Met een overall rating van 70 kun je hem bij een kleine club in de basis zetten. Zijn potentie is maar liefst 86, dus zijn waarde zal ook enorm groeien. Enige nadeel: hij wordt gehuurd van Troyes, dus je moet even wachten tot zijn huurperiode voorbij is. Anders kun je hem niet kopen.

In het echt moet hij trouwens de concurrentie aangaan met Xavi Simons. Dus hij speelt nog niet in de basis bij PSV.

Waarde onder één miljoen euro: Laurin Ulrich

Voor de kleinere clubs raden wij Laurin Ulrich aan. Dit Duitse CAM talent speelt voor VfB Stuttgart. Met een waarde van €775.000 is dit het beste talent onder de één miljoen euro. Een goede koop voor iedere kleine club.

Aan het begin van de carrière is zijn overall rating 60. Maar dit groeit snel naar minimaal een potentieel van 83. Dat is meer dan goed voor de meeste kleine clubs.

Meer talentenlijsten voor de FIFA 23 carrière modus

Op zoek naar meer talenten voor de FIFA 23 carrière modus? Bekijk de talentenlijsten voor andere posities. Zo kun je een topteam van talenten maken. Perfect voor de toekomst van jouw FIFA carrière modus.

Per positie:

Overig: