fifa 23 cm talenten

FIFA 23 CM talenten met potentie

De beste FIFA 23 CM talenten in één overzicht. Inclusief potentieel rating, ideaal voor je FIFA 23 carrière modus.

FIFA 23 talentenlijst met centrale middenvelders

In de onderstaande talentenlijst vind je de beste jonge centrale middenvelders van FIFA 23. De talenten zijn gesorteerd op hun potentie. Zo weet je zeker dat dit de allerbeste CM’s in de carrière zullen worden.

Bekijk onder de lijst ook onze tips met goedkope talenten.

Alle spelers zijn:

  • Jonger dan 22 jaar
  • Spelen op de positie centrale middenvelder (CM)
  • Gesorteerd op potentieel rating

Onze tips voor FIFA 23 CM talenten

Het kan moeilijk zijn om in de hele lijst het juiste talent te vinden. Daarom hebben wij wat goedkope talenten voor jullie op een rijtje gezet. Deze talenten zijn de investering meer dan waard.

1. Voor iedere middelgrote tot topclub: Maximo Perrone

Dit Argentijnse CM talent is maar 3,8 miljoen euro waard. Daardoor kun je hem relatief goedkoop inlijven. Hij speelt voor het onbekende Vélez Sarsfield met een overall rating van 70 op het begin. Door hem goed te trainen zal hij minimaal 85(!) worden.

2. Ongelooflijk potentieel voor lage prijs: Charlie Patino

Een waarde van 1,9 miljoen euro in combinatie met een potentieel rating van 85. Het is ongekend! Maar Charlie Patino heeft het.

Deze speler van Blackpool in Engeland kun je zelfs bij een club met een klein budget nog makkelijk kopen. Je haalt dan echt een toptalent in huis. Enige nadeel: het eerste seizoen is hij verhuurd en kun je hem niet kopen.

3. FIFA 23 Talent onder de één miljoen euro: Adam Wharton

Het eerste talent onder de één miljoen euro is Adam Wharton. Hij speelt bij Blackburn Rovers in Engeland.

Met een begin rating van 59 zal je hem nog wat training moeten geven. Maar zijn potentie is minimaal 80, dus je zal sowieso een goede centrale middenvelder krijgen. De waarde van Wharton is slechts €700.000, met een afkoopsom van 2 miljoen euro, maar hij is vast goedkoper aan te trekken.

Meer wonderkids

Naast CM talenten hebben wij veel meer talentenlijsten. Bekijk hieronder gerust welke categorieën er nog meer zijn. Probeer voor elke positie een toptalent te bemachtigen. Uiteindelijk heb je er altijd profijt van.

Per positie:

Overig: