fifa 23 cv talenten timber

Beste FIFA 23 CV talenten (centrale verdedigers)

Dit zijn de beste FIFA 23 CV talenten voor jouw carrière modus. Bekijk de centrale verdedigers met de hoogste potentie van FIFA 23 in onderstaande lijst.

De top 150: FIFA 23 CV talenten

Dit zijn de beste 150 jonge centrale verdedigers in FIFA 23. Gebaseerd op potentieel rating worden deze FIFA 23 CV talenten de beste verdedigers in de carrière.

Deze talentenlijst is als volgt samengesteld:

  • Gesorteerd op potentie (POT)
  • Spelers zijn jonger dan 22 jaar
  • Positie: CV (centrale verdediger) of in het Engels: CB

Goedkope centrale verdediger talenten in FIFA 23

In de gehele top 150 kan het moeilijk zijn om het juiste talent te vinden. Daarom lichten wij hier enkele goedkope FIFA 23 CV talenten uit. Over het algemeen zijn dit zeer goede aankopen, vooral voor clubs met een laag budget.

1. Goedkoop talent met hoge potentie: Noah Mbamba

Dit 17-jarige talent speelt voor Club Brugge (België) en heeft een waarde van 1,5 miljoen euro. Dat is behoorlijk goedkoop. Zeker als je z’n potentieel rating ziet van maar liefst 84. Dat is een centrale verdediger die bij iedere club van meerwaarde kan zijn.

Maar Noah Mbamba begint met een vrij lage overall rating, namelijk 64. Daarom kun je hem dus goedkoop binnenhalen. Train hem goed en je zult zijn waarde grandioos zien stijgen.

2. Wonderkid voor minder dan één miljoen euro: Fabio Chiarodia

Heb je echt weinig te besteden? Ga dan voor Fabio Chiarodia. Hij is het eerste talent in de lijst met een waarde van minder dan één miljoen euro. Deze jonge centrale verdediger speelt voor SV Werder Bremen.

Met een overall rating van 60 zal je hem nog behoorlijk moeten trainen. Maar dan groeit hij wel uit tot ten minste 83. Een behoorlijk potentieel voor zo’n laag bedrag.

3. Deze FIFA 23 centrale verdediger is echt een koopje: Yoni Gomis

Dit noemen wij nog echt een koopje. Met een waarde van maar 350.000 euro kan je hem niet laten gaan. Hij speelt voor Le Havre in Frankrijk, dus echt moeilijk zal het niet zijn om hem in te lijven.

Ondanks zijn overall rating van maar 53, zal hij een prima speler worden. De potentie van dit FIFA 23 CV talent is namelijk 79. En dat is altijd een minimum. Dus goeie kans dat hij nog beter wordt. Goed genoeg voor de meeste kleine tot middelgrote clubs in FIFA 23.

Meer jonge spelers die je moet hebben

Uiteraard blijft het niet bij centrale verdedigers. Want wij hebben voor elke positie een talentenlijst samengesteld. Zo scout jij de beste spelers voor jouw club. Creëer een topteam en wordt een topcoach met de volgende lijsten:

Per positie:

Overig: