fifa 23 cvm talenten

De beste FIFA 23 CVM talenten

Dit zijn de beste FIFA 23 CVM talenten voor jouw carrière modus. Elk talent komt met potentie rating en overige info.

Talentenlijst: FIFA 23 CVM talenten

Dit is de totale lijst met FIFA 23 CVM talenten voor jouw carrière modus. De talenten zijn gesorteerd op potentie rating. Dat is de rating die aangeeft hoe goed zij in de carrière modus zullen worden. Super handig dus.

Verder voldoen de talenten aan de volgende punten:

  • Positie: Centraal Verdedigende Middenvelder, CVM (in het Engels: CDM)
  • Leeftijd: 21 jaar en jonger
  • Gesorteerd op potentie rating

Onder de lijst staan onze eigen aanraders voor goedkope talenten.

Onze aanraders voor FIFA 23 CVM talenten

Het vinden van het juiste talent kan soms lastig zijn. Zeker als je de lange talentenlijst hierboven ziet. Daarom hebben wij wat goedkope FIFA 23 talenten voor jouw uitgezocht.

Waarde onder de één miljoen euro: Abdoulaye Kamara

Dit is de eerste wonderkid onder de één miljoen euro op de CVM talentenlijst. Hij luistert naar de naam Abdoulaye Kamara en speelt voor Borussia Dortmund.

Van een overall rating van 60 wordt je niet persé blij, maar zijn potentie wel: dat is 82. En dat met een warde van slechts 775.000 euro. Zijn afkoop clausule is 2,1 miljoen euro, maar zoveel hoef je waarschijnlijk niet voor hem neer te leggen.

Super koopje: CVM talent Ryan Howley kost slechts een half miljoen

Dit is één van de beste koopjes in FIFA 23. Zeker onder de CVM talenten. Want Ryan Howley is maar €525.000 waard, met een release clausule van 1,5 miljoen euro. Zijn overall rating bij de start is dan ook niet echt om over naar huis te schrijven: 57.

Maar let op, want zijn potentie is 79. Je koopt dus een zeer degelijke middenvelder voor minder dan een miljoen euro. Echt een perfect aankoop voor iedere kleine of middelgrote club. Hij speelt trouwens voor Coventry City.

Bekijk ook andere wonderkids

Naast deze CVM talentenlijst zijn er meer lijsten met wonderkids. Wij hebben namelijk voor iedere positie een talentenlijst gepubliceerd. Allemaal met goedkope talenten aanraders van onze kant. Bekijk ze direct.

Per positie:

Overig: