fifa talenten doelman keepers

FIFA 23 doelman talenten; de beste keepers met potentie

Op zoek naar beste FIFA 23 doelman talenten? Hier zit je goed. Bekijk de allerbeste jonge keeper talenten in één lijst. Mét potentiële rating erbij.

Keepers talenten in FIFA 23

Onderstaande lijst bevat de beste keepers talenten in FIFA 23. Ideaal voor je carrière modus. Alle talenten zijn jonger dan 22 jaar. Natuurlijk is hun positie: DM (of GK in het Engels).

De talentenlijst

Bekijk de lijst hieronder, de talenten zijn gevonden op basis van de volgende criteria:

  • Leeftijd: maximaal 21 jaar
  • Positie: keeper / doelman (DM)
  • Top 50 gebaseerd op potentiële rating
  • Gesorteerd op potentie

Goedkope jonge doelman talenten in FIFA 23

Wil je de goedkoopste jonge doelman talenten in FIFA 23 vinden? Bekijk dan onze aanrader hieronder even. Dit zijn extra goedkope jonge keepers, ideaal voor als je bij een club zit met een klein budget.

Eerste keeper onder één miljoen: Restes

De eerste keeper die wij aanraden is eigenlijk de 5e op de totale talentenlijst. Maar de eerste met een waarde onder één miljoen euro. Hij is dus aardig goedkoop.

Hij luistert naar de naam Guillaume Restes en speelt voor Toulouse in Frankrijk. Op het begin heeft hij een van 60. Maar zijn potentieel is maar liefst 83. Met een waarde van 0,7 miljoen Euro is dit dan ook écht een koopje.

Zijn release clausule is 2,1 miljoen Euro. Maar voor zo’n 1,5 miljoen Euro denken wij dat je hem wil binnen kunt hengelen. Tot slot is zijn salaris slechts €500 (maar dit wordt hoger als je hem aankoopt).

Vrije speler: doelman Ibrahim Danlad

Als je de FIFA 23 carrière modus net begint, zoek dan direct naar Ibrahim Danlad. Als je geluk hebt is hij nog steeds een vrije speler.

Deze keeper van Ghana heeft een overall rating van 68. Dat is op zich best oké als je bijvoorbeeld FC Emmen bent. Maar zijn potentieel is 79. Dat is echt top voor de meeste kleine clubs in de Eredivisie. En dat voor een vrije speler!

Lage release clausule: Kjell Peersman

Dit 21-jarige talents van PSV heeft een vrije lage release clausule (afkoop clausule). Voor slechts 1,7 miljoen Euro ben jij de nieuwe eigenaar van Kjell Peersman (althans in FIFA 23 carrière).

Met een waarde van €700.000 kan je hem waarschijnlijk zelfs nog wel goedkoper krijgen. Hoe dan ook, hij is al het geld meer dan waard. Want zijn potentieel rating is 81(!). Hij heeft echter wel wat training nodig, want hij begint op een overall rating van 60.

Meer FIFA 23 talenten

Uiteraard heb je niet alleen keepers in je team nodig. Daarom hebben wij van alle posities talentenlijsten gemaakt. Zo kun je precies voor elke positie naar het juiste FIFA 23 talent zoeken. Natuurlijk allemaal met potentieel. Super handig voor je FIFA 23 carrière modus.

Per positie:

Overig: