fifa 23 linksback talenten

Beste FIFA 23 linksback talenten (LA)

Dit zijn de beste FIFA 23 linksback talenten met potentie. Zo weet je precies hoe goed ze worden. Perfect voor jouw carrière modus.

Talentenlijst FIFA 23 linksbacks

Dit is dé talentenlijst met linksbacks voor de FIFA 23 carrière modus. Deze talenten zullen uitgroeien tot de beste spelers in het spel. Dit alles is gebaseerd op de potentie van de talenten.

Details van deze LA-talentenlijst:

  • Positie: Linker verdediger (LA), in het Engels: LB (linksback)
  • Leeftijd: onder de 22 jaar
  • Gesorteerd op potentie

Gebruikte afkortingen:

  • OVR = Overall rating bij start carrière
  • POT = Potentiële rating (die minimaal behaald wordt)
  • EUR = waarde in euro’s
  • GR = Groei

Aanraders voor goedkope FIFA 23 linksback talenten

Soms kan het moeilijk zijn om het juiste talent te vinden. Zeker bij kleine clubs met een klein budget. Daarom hebben wij wat goedkope aanraders van FIFA 23 LA talenten op een rij gezet. Ideaal bij een laag transferbudget.

Onbekend talent uit Chili: Cristian Riquelme (minder 1 miljoen euro)

Deze wonderkid is behoorlijk onbekend. Hij speelt dan ook voor een club in Chili: Everton de Viña del Mar, ken jij ze? In ieder geval kun je Cristian Riquelme redelijk goedkoop bij hen vandaan halen. Want zijn waarde is slechts €750.000.

Met een afkoopsom van 1,8 miljoen euro weet je zeker dat je je niet scheel betaald. Maar wij denken dat deze talentvolle linksback voor minder kunt inlijven. Onthoud wel dat zijn overall rating op het begin maar 60 is. Echter zal dit uitgroeien tot tenminste 83. En dat voor zo weinig geld! Een uitstekende aankoop voor iedere club.

Nog een koopje uit Zuid-Amerika: Carlos Augusto Rojas

Nog een goedkoop linksback talent in FIFA 23: Carlos Augusto Rojas. Hij komt uit Venezuela en is 20 jaar oud.

Dit LA-talent begint met een lage overall rating van 61, maar let op, hij groei tot een minimale rating van 81. En dat voor een waarde van slechts €875.000 (afkoop clausule is €2,8 miljoen). Hij speelt voor Deportivo La Guaira FC (Venezuela).

Extra groei briljant uit Venezuela: Renné Rivas

In dezelfde Venezolaanse competitie vindt je nog een groei briljant voor de linksback. Renné Rivas speelt voor Caracas Fútbol Club.

Hij is 18 jaar een start met een overall rating van 63, maar zal snel groeien tot tenminste een potentieel rating van 81. Zijn waarde is echter wel iets hoger dan de speler hiervoor: namelijk 1,2 miljoen euro. Toch is dit nog steeds een fantastische aankoop.

Extra wonderkids

De linksback positie is misschien niet de meest uitdagende positie in het veld. Echter kun je er wel makkelijk talenten laten doorstromen. Toch hebben wij ook voor alle andere posities FIFA 23 talentenlijsten gemaakt. Bekijk een categorie die je interessant lijkt:

Per positie:

Overig: