fifa 23 lm talenten

Beste FIFA 23 LM talenten voor je carrière

De beste FIFA 23 LM talenten in één overzicht. Zo vind je makkelijk goedkope linksmidden talenten voor jouw FIFA 23 carrière. Bij iedere speler vind je ook zijn potentie.

Overzicht met beste FIFA 23 LM talenten

In het overzicht hieronder vind je de beste FIFA 23 linksmidden talenten. Ze zijn gesorteerd op potentie. Zo weet je dus zeker dat dit de allerbeste spelers worden voor de LM-positie.

In het kort:

  • Gesorteerd op potentie
  • Leeftijd: 21 jaar en jonger
  • Positie: LM (linksmidden)

Tips: goedkope FIFA 23 LM talenten om in de gaten te houden

Het bovenstaande overzicht is behoorlijk lang. Daarom geeft de admin van fifatalenten.nl je graag wat tips over onbekende jonge spelers.

Rond de één miljoen euro: Seong Jin Kang

Je ziet niet heel vaak grote talenten uit Zuid-Korea op deze website. Maar dit keer hebben wij echt een goede linksmidden. Seong Jin Kang is de beste met een waarde rond de één miljoen euro (om precies te zijn 1,3 miljoen).

Met een potentieel rating van 83 is hij echt heel goedkoop. Daarbij dient gezegd te worden dat zijn huidige rating maar 63 is. Dus je zult hem even moeten trainen. Dit LM-talent speelt voor Fc Seoel, waar hij een release clausule van 2,9 miljoen euro heeft.

Onder de één miljoen: Ben Chrisene

Dit is echt een heel goedkoop linksmidden talent in FIFA 23. Hij heet Ben Chrisene en speelt voor Kilmarknock. Met een waarde van €600.000 kun je deze linksmid haast niet aan je voorbij laten gaan.

Zijn overall rating is op het begin dan ook niet hoog: 58. Maar van zijn potentieel wordt je wel vrolijk: 81. En dat terwijl je hem vast voor minder dan één miljoen kunt binnenhalen. Maar mocht je geen zin hebben in onderhandelingen, dan is zijn afkoop clausule ook niet slecht: 1,7 miljoen euro.

Meer jonge spelers die interessant zijn

Voor elke positie hebben wij talentenlijsten gemaakt. Zo vind je altijd jonge spelers die interessant zijn. Selecteer hieronder de positie die jij interessant vindt en zoek naar de allerbeste talenten. Vrijwel voor iedere positie hebben wij ook tips voor goedkope FIFA 23 talenten. Die tips staan vaak onder de lijst.

Per positie:

Overig: