fifa 23 rechtsback talenten rv

FIFA 23 rechtsback talenten met hoogste potentie (RA)

Dit zijn de FIFA 23 rechtsback talenten met de hoogste potentie. Gebruik deze talentenlijst met RA talenten voor je FIFA carrière.

Talentenlijst met FIFA 23 rechtsback talenten (positie: RA)

Dit zijn de allerbeste FIFA 23 rechtsback talenten in jouw carrière modus. Ze zijn jonger dan 22 jaar en spelen op de RA-positie (rechtsachter) of in het Engels: RB (rechtback).

Zo is de talentenlijst opgesteld:

  • Leeftijd: onder de 22 jaar
  • Positie: RA (rechtsachter) of RB (rechtsback)
  • Gesorteerd op potentieel

Gebruikte afkortingen:

  • OVR = Overall rating
  • POT = Potentie rating
  • GR = Groei
  • EUR = Waarde in euro’s

Onze aanraders voor goedkope FIFA 23 RA talenten

Op zoek naar juist de goedkope FIFA 23 rechtsback talenten? Dan hebben wij wat goedkope aanraders voor je. Zo hoef je niet de hele lijst door te spitten.

Eerste talent onder één miljoen: Saël Kumbedi

Weinig budget voor een RA talent? Zoek dan naar Saël Kumbedi. Deze 17-jarige wonderkid speelt voor Olympique Lyon. Met een waarde van slechts 0,7 miljoen euro is het een koopje.

Zijn overall rating is 60, maar zijn potentieel is minimaal 80. Dat is toch een behoorlijke rating voor minder dan één miljoen euro. Oja, zijn afkoopsom is 1,9 miljoen euro, maar je krijgt hem vast voor minder.

Extreem goedkoop talent: Alan Nuñez

Een pareltje uit Paraguay voor een zeer lage prijs. Dit relatief onbekende talent speelt voor Club Cerro Porteño.

Alan Nuñez heeft een lage overall rating op het begin: 56. Maar train hem goed en hij zal snel uitgroeien tot minimaal 78. Goed genoeg voor elke kleine en middelgrote club.

Tot slot, het allerbelangrijkste; zijn waarde is slechts 0,4 miljoen euro. Dus voor een schijntje haal je een zeer degelijke rechtsback binnen.

Andere jonge spelers voor FIFA 23

Rechtsbacks zijn leuk, maar er is meer. Zo vind je bij ons talenten voor alle posities. Kijk hieronder bij de categorie waarvoor jij nieuwe spelers zoekt.

Per positie:

Overig: