fifa talenten spitsen aanvallers

FIFA 23 talenten voor in de spits (aanvallers)

De beste FIFA 23 talenten voor in de spits in één lijst. Ideaal voor je FIFA 23 carrière modus. Gesorteerd op potentiële rating.

FIFA 23 spitsen talentenlijst

Dit is de complete lijst met FIFA 23 talenten voor in de spits. Voor écht goedkope talenten kijk je onder de lijst naar onze aanraders.

  • Gesorteerd op potentie
  • Posities: Spits en Centrale aanvaller (SP en CA), of in het Engels: ST en CF
  • Leeftijd: tot en met 21 jaar

Goedkope spits talenten in FIFA 23

De meeste jonge spitsen in de lijst zijn behoorlijk prijzig. Daarom pikken wij een aantal topdeals er tussenuit voor jou. Dit zijn de goedkope talentvolle spitsen die wij in FIFA 23 aanraden.

Spits met enorme potentie: Youssoufa Moukoko

Met Youssoufa Moukoko haal je erg veel potentie in huis. Deze 19-jarige aanvaller van Borussia Dortmund heeft een waarde van slechts €3,5 miljoen. Terwijl zijn potentieel rating maar liefst 88 is. Dat wordt dus echt een nieuwe topspits in FIFA 23.

Zijn overall rating is 69, bij een kleine club is dat acceptabel, maar bij een grotere club moet je hem misschien eerst even uitlenen. Tot slot is zijn afkoop clausule 8,1 miljoen euro, maar wij denken dat je hem wel goedkoper kunt halen.

Een koopje bij AC Milaan: Marko Lazetic

Met een klein budget kochten wij Marko Lazetic bij FC Emmen. Zijn huidige overall rating doet niet onder voor Richairo Zivkovic. Maar met de wetenschap dat hij maar liefst 85 wordt (dit is zijn potentieel rating), geef je Lazetic wel een basisplek.

Met een waarde van 2 miljoen euro kun je hem goedkoop binnen hengelen. Zijn afkoopclausule is €5,4 miljoen. Bovendien vonden wij hem ook nog lekker spelen.

Talent onder de één miljoen euro: Alfie Devine

Dit is echt een goedkoop talent. De eerste spits onder de één miljoen euro met de hoogste potentie is Alfie Devine. Hij heeft een overall rating van 60, dat is natuurlijk behoorlijk laag. Maar zijn potentieel is wel 83. Een behoorlijk groei heeft Devine dus.

Het allermooiste komt nog; zijn waarde is maar €775.000. Dit maakt hem één van de goedkoopste FIFA 23 talenten. Geen zin in onderhandelingen? Maak dan gebruik van de afkoop clausule van €2,2 miljoen.

Meer wonderkids voor andere posities

Bekijk ook onze andere lijsten voor FIFA 23. Voor elke positie hebben wij talentenlijsten die handig zijn voor de carrière modus. Check ze hier:

Per positie:

Overig: