Goedkope FIFA Coins kopen

FIFA Coins kopen op het internet is goedkoop, betrouwbaar en eenvoudig. Bekijk waar je betrouwbaar FIFA Coins kopen kunt.

Betrouwbare FIFA Coins webshops

De onderstaande FIFA Coins aanbieders zijn door ons getest en worden als betrouwbaar beschouwd. De webshops leveren de coins netjes.

  • € = Goedkoopste | €€€€ = duurste
  • De rating is de gemiddelde beoordeling (1-10) gegeven door klanten via onafhankelijke reviewwebsites zoals TrustPilot en Webwinkelkeur. Klik op de rating om bijbehorende beoordelingen te lezen.

Bijgewerkt: januari 2020

WebshopPrijsRating 
1. Mmoga9,4Bekijk
2. Mmogah€€9,3Bekijk
3. FutStore€€€€8,8Bekijk

We hebben meer webwinkels getest, die kwamen slechter uit de test. Benieuwd welke dat zijn? Dan scroll je nog verder omlaag.

FIFA Coins kopen: hoe werkt het?

Er zijn verschillende leveringsmethodes als je FIFA Coins besteld. Hieronder worden ze kort uitgelegd:

1. Player Auction

Stel je wilt 10.000 coins kopen, dan zet jij een FUT speler te koop met een ‘Buy Now Price’ van 10.000 coins. Bij de webshop waar je de coins koopt geef je aan welke speler jij te koop hebt gezet. De webshop koopt jouw speler voor de Buy Now prijs en zo ontvang jij je coins.

2. Comfort Trade

Je geeft je account gegevens door aan de webshop waar je de coins koopt. Zij loggen in op jouw account en storten het aantal bestelde coins op jouw account. Wij raden aan om alleen van Comfort Trade gebruik te maken bij goed beoordeelde webshops.

3. Mule Account

Je ontvangt de gegevens van een Fifa Ultimate Team account met het aantal bestelde coins daarop. Je moet vervolgens zelf de FIFA coins op jouw eigen account zetten.

Goedkope FIFA Coins

Waarschijnlijk heb jij altijd je FUT coins via het FIFA Ultimate Team dashboard gekocht. Dat is natuurlijk de standaard manier om snel aan FIFA Coins te komen. Echter zijn de coins ook veel duurder.

Door de FIFA munten op internet te kopen ben je veel goedkoper uit. Goedkope FIFA Coins koop je eenvoudig bij vele webshops. Het is een makkelijke manier om goedkope coins te kopen.

Kortingscodes

Gebruik de onderstaande kortingscodes om nog goedkoper uit te zijn.

  • Futstore: 5% kortingscode: fifamunten
  • Mmoga: 3% kortingscode*: fifatalenten

Onbetrouwbare webwinkels

De volgende webwinkels zijn onbetrouwbaar. Als je geluk hebt ontvang je je coins. Maar in veel gevallen leveren deze websites problemen op: FCBuy, FIFAcoin, FifaUTstore en Aoeah.com

Risicovolle webwinkels

Bij onderstaande webwinkels bestelden wij zonder problemen. Maar vele andere klanten lijken slechte ervaringen te hebben. Bovendien is de communicatie van de klantenservice zeer slecht.

FIFA Coins generator

Er zijn veel zogenaamde FIFA Coins generators op het internet. Zij claimen FIFA Coins te genereren voor jouw. Trap hier echter niet in. FIFA Coins generators bestaan nou eenmaal niet.

Het is helaas pure geld verspilling want je ontvangt uiteindelijk helemaal niets. Een veilig alternatief is om gewoon coins te kopen via de genoemde websites op deze pagina.

Meer uitleg en informatie over coins kopen

Voor meer informatie over het kopen van coins kijk je op fifamuntenkopen.nl. Zij geven uitleg over alles omtrent het kopen van coins voor FIFA Ultimate Team.

De beste beoordeelde webshop?

Coins kopen zonder problemen? Kies dan voor de best geteste webshop. De best beoordeelde en goedkope coins kopen doe je bij Mmoga.