goedkope voetbalshirts china

Goedkope voetbalshirts kopen uit China

Goedkope voetbalshirts kopen uit China doe je gemakkelijk zelf. De replica voetbalshirts uit China zijn van goede kwaliteit en vrijwel niet van origineel te onderscheiden. Wij leggen uit hoe je de goedkoopste voetbalshirts vindt en koopt.

Ajax voetbalshirt uit China

Wij bestelden een goedkoop Ajax voetbalshirt uit China voor ongeveer €15 inclusief opdruk in eigen naam, verzendkosten en een Ajax sportbroekje. Alle merken en logo’s zijn op het Chinese voetbalshirt te vinden. Wil je ook een goedkoop Ajax voetbalshirt uit China bestellen? Bestel een Ajax shirt (met de nieuwe Ziggo shirtsponsor).

Ajax voetbalshirt China AliExpress Ajax voetbalshirt uit China met logo's

Bovenstaande foto’s zijn van het door ons bestelde Ajax voetbalshirt uit China. Het shirt voldeed aan alle verwachtingen en werd geleverd binnen 3 weken. Klik hier om ook zo’n shirt te bestellen, maar dan natuurlijk met de nieuwe Ziggo sponsor.

Andere goedkope voetbalshirts uit China

Het is niet altijd makkelijk om je weg te vinden op Chinese webshops. Daarom hebben wij hieronder een aantal populaire goedkope voetbalshirts uit China op een rijtje gezet. Kies het shirt dat je wilt, kies je maat en klik op bestellen. Voer daarna eventueel nog een naam een rugnummer in en betaal met iDEAL, PayPal of creditcard. Zo makkelijk is het! Veel plezier ermee!

Meer voetbalshirts uit China:

Veel van de shirts op onderstaande websites zien er erg nep uit. Echter zijn de shirts die worden gestuurd wel degelijk zeer mooi. Scroll naar onder voor een voorbeeld van Borussia Dortmund. Je kunt verkopers altijd een bericht sturen met de vraag of ze een foto van het shirt naar jou willen sturen, dan zie je wat je echt besteld.

Zie je geen shirts? Bekijk hier de meest actuele links.

Eredivisie (Nederland)

Premier League (Engeland)

Overige clubs

Landenshirts – o.a. EK 2016

Zie je geen shirts? Bekijk hier de meest actuele links.

Replica voetbalshirts uit China

De replica voetbalshirts zijn moeilijk van echt te onderscheiden, iedereen denkt dat ze echt zijn. Maar gezien het feit dat de shirts behoorlijk goedkoop zijn, moet het haast wel om replica shirts gaan.  De shirts die op AliExpress worden aangeboden zijn meestal in China of in Thailand gemaakt.

Borussia Dortmund voetbalshirt uit China

Wij bestelden onlangs ook een FC Barcelona uit China. Dit goedkope voetbalshirt met sportbroekje erbij was ongeveer €21 inclusief verzendkosten. Ook opdruk met eigen naam is bij de prijs inbegrepen. Onderstaande foto’s zijn van het door ons bestelde shirt uit China.

Goedkoop Borussia Dortmund voetbalshirt uit China Borussia dortmund voetbalshirt AliExpress

Bestel hier ook een goedkoop Borussia Dortmund shirt uit China.

Merklogo’s wel op voetbalshirt, maar niet in advertentiefoto’s

Veel verkopers laten geen merklogo’s in de advertentie foto’s zien. Echter bevatten de shirts deze merklogo’s meestal wel. De meeste shirts bevatten merklogo’s en merknamen, logo’s van sponsoren en geborduurde clublogo’s. Eigenlijk alles wat originele shirts ook hebben, maar dan een stuk goedkoper.

Goedkope voetbalshirts met opdruk

De meeste voetbalshirts kunnen besteld worden met eigen opdruk. Je kunt dan je eigen naam en rugnummer er op laten drukken. Niet alle voetbalshirts uit China hebben de officiële bedrukking, let daar dus goed op. Je kunt dat vaak zien aan de foto’s van de rugnummers in de advertentie. De gewenste naam en rugnummer voor op het voetbalshirt dien je vaak door te geven in het opmerkingen tekstblokje bij het bestellen.

Wie verkoopt de goedkope replica voetbalshirts op AliExpress?

AliExpress is een zeer grote Chinese webshop, het is vergelijkbaar met het in Europa bekende Ebay. Op AliExpress kunnen Chinese ondernemers producten op de internationale markt verkopen. Zo bestellen er al veel mensen uit Nederland producten op AliExpress.

De goedkope replica voetbalshirts worden meestal verkocht door Chinese mensen. Dit kunnen ondernemers zijn die dicht bij de voetbalshirtjes fabriek wonen of nauwe contacten met de fabriek hebben. De shirts worden meestal tussen twee weken tot een maand in Nederland bezorgt, als je gebruik maakt van de gratis verzending.

Waar moet je opletten bij het kopen van voetbalshirts uit China?

Er zijn een aantal aspecten waar je op moet letten bij het kopen van voetbalshirts uit China. Wij hebben deze punten voor jou op een rijtje gezet:

  • Heeft de verkoper goede beoordelingen? En hoeveel beoordelingen heeft verkoper?
  • Heeft het product goede reviews? En hoeveel reviews zijn dit?
  • Hoevaak is het shirt al besteld? Als dit getal onder 5 bestellingen ligt zouden wij een ander shirt zoeken.
  • Welke maat bestel je? Meestal zijn de maten ongeveer hetzelfde of iets kleiner dan de maten van originele voetbalshirts. Heb je normaal een Medium size? Dan zouden wij nu ook een Medium aanraden, maar zeker niet kleiner.
  • Lijken de productfoto’s goed? De merkicoontjes zijn waarschijnlijk verwijderd. Stuur de verkoper een bericht als je er zeker van wilt zijn dat de merkicoontjes erop zitten.
  • Is het voetbalshirt inclusief verzending goedkoper dan €22? Als het duurder dan €22 is moet je waarschijnlijk invoerkosten betalen. Onder de €22 betaal je als het goed is geen invoerkosten of andere belastingen.

 

Disclaimer

Hoewel deze pagina met veel zorgvuldigheid is geschreven, kan Fifatalenten.nl niet garanderen dat alle informatie juist is. Fifatalenten.nl garandeert niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel. De informatie op deze site kan op ieder moment door Fifatalenten.nl worden gewijzigd.


 

Koop direct goedkope voetbalshirts uit China

Klik op één van onderstaande links om direct goedkope voetbalshirts uit China te bestellen.

Eredivisie (Nederland)

Premier League (Engeland)

Overige clubs

Wil je een ander voetbalshirt? Bekijk dan ook even Chinese-webwinkel.nl. Daar staan nog veel meer voetbalshirts. Je kunt ook goedkoop wielershirts kopen uit China. Ook echt een aanrader.