Fifa 16 Talenten - Het meest complete aanbod

Over de oprichters van Fifatalenten.nl

Wij zijn grote fans van het populairste voetbalspel op aarde: FIFA. Vanaf FIFA 98 hebben wij fanatiek de voetbalspellen van EA Sports gespeeld. Vanaf FIFA 2005 hebben wij elke versie in bezit gehad en veelvuldig gespeeld. Kortom, wij houden wel van een potje voetbal. Daarom hebben wij fifatalenten.nl, met een overzicht alle FIFA 16 talenten opgericht.

Natuurlijk waren wij het liefst profvoetballer geworden, maar dat zat er helaas niet in. Hoger dan de plaatselijke amateurs elftallen zijn wij helaas niet gekomen.

Het begon allemaal met FIFA 14

Sinds FIFA 14 zijn wij bezig met het bijhouden van talenten in de FIFA carrière modus. Voor de versie FIFA 14 publiceerden wij onze eerste applicatie voor Android. Destijds een onverwachts succes. Het aantal downloads was velen malen groter dan wij hadden durven hopen.

Uitbreiding naar het web

Na het succes van de Android applicatie besloten wij ook de informatie op het ‘gewone’ internet te publiceren. Voor FIFA 14 en FIFA 15 deden wij dit voor verschillende websites. Sinds FIFA 16 besloten wij onze eigen website te publiceren. Zo kunnen alle talenten op één website gevonden worden, wel zo handig toch?

Eén platform met een overzicht van alle FIFA 16 talenten

FIFA 16 talenten voor de carrière

Onder de naam fifatalenten.nl publiceren wij nu dus de gescoute talenten in FIFA 16. Daarnaast hebben we nog een FIFA 16 Talents Android applicatie. Deze kun je gratis downloaden in Google Play. De app bevat 444 talenten verdeeld over verschillende categorieën. Eigenlijk een beetje hetzelfde als deze website, maar dan een app.

Zoals je ongetwijfeld gezien hebt, zijn wij ook eigenaar FIFA Talents Facebook. Hier posten wij regelmatig nieuwe FIFA 16 talenten, zo blijf je gemakkelijk op de hoogte.

Enkele screenshots van de FIFA 16 Talents app:

Hieronder de screenshots van onze applicatie voor Android Smartphones. De applicatie is gratis te gebruiken. Maar natuurlijk kun je ook gewoon onze website blijven gebruiken.

FIFA 16 Talents app screenshot menu FIFA 16 Talents app screenshot FIFA 16 Talents app screenshot FIFA 16 Talents app screenshot