fifa 23 rechtsbuiten talenten

Beste rechtsbuiten FIFA 23 Talenten

Dit zijn de beste rechtsbuiten FIFA 23 talenten in de carrière modus. Opzoek naar een goed rechtsvoor talent? Dan zit je hier goed. Hier vind je alle RB talenten met potentieel rating.

Top 10 beste rechtsbuiten FIFA 23 talenten (hieronder meer)

Dit zijn de eerste 10 beste rechtsbuiten FIFA 23 talenten. Scroll verder naar onder voor meer RB talenten. Wij hebben alle rechtsvoor talenten in FIFA 23 namelijk op deze pagina staan.

  • Top 10 op basis van potentie (scroll verder voor alle talenten)
  • Talenten van 21 jaar en jonger
  • Positie: RB (rechtsbuiten, ofwel rechtsvoor)

Talenten nr. 10 tot 20: rechtvoor talenten in FIFA 23

Gebaseerd op de potentieel rating vind je hieronder nummer 10 tot en met nummer 20. Onder deze lijst vind je nóg meer talenten, maar de potentie word wel minder.

In onderstaande lijst is de potentie rating van 74 tot 78. Dat is al niet erg hoog, dat komt omdat er gewoon weinig rechtbuiten talenten zijn.

Wonderkids nr. 20 t/m 29: rechtsbuiten talenten

De lijst van rechtsbuiten talenten is helaas erg kort in vergelijking met andere posities. Daardoor zie je dat kwaliteit in onderstaande lijst erg matig is. Op deze pagina staan namelijk écht alle spelers van 21 jaar en jonger voor de RB-positie. Er is gewoon niet beter.

Talent voor kleine clubs: Jacob Eng

Heb je weinig budget bij een kleine club? Dan raden wij je aan om Jacob Eng in de gaten te houden. Deze 17-jarige jongen speelt voor Valerenga in Noorwegen. Met een extreem lage waarde van €525.000 kun je dit gerust een ultra goedkoop talent noemen.

Zijn goedkope waarde is te verklaren door zijn lage overall rating bij de start van je carrière, die is namelijk maar 57. Maar hij groeit uit naar minimaal 78. Dat is toch meer dan goed voor de meeste kleine clubs. Wij denken trouwens dat hij nog beter wordt dan zijn potentieel, dus mogelijk wel 80+ als je genoeg wedstrijden en trainingen met hem speelt.

Meer toptalentjes voor jouw carrière

Er zijn voor andere posities vaak veel meer talenten te vinden. Alleen op rechtsvoor en linksvoor zijn de talenten schaars. Kijk daarom zeker even bij één van de overige posities.

Per positie:

Overig: