rechtsmidden fifa 23 talenten

Rechtsmidden FIFA 23 talenten (RM) voor carrière modus

Alle top rechtsmidden FIFA 23 talenten in één overzicht. Met potentie rating voor je carrière modus. Alle talenten spelen op de RM positie.

Talentenlijst van rechtsmidden FIFA 23 talenten (RM)

Dit zijn de beste rechtsmidden talenten in FIFA 23. Ze zijn jonger dan 22 jaar en spelen op de positie RM. De lijst is gesorteerd op potentieel rating. Dat is de rating die een speler minimaal behaald gedurende zijn carrière in FIFA 23.

De talentenlijst:

  • Positie: RM (rechtsmidden)
  • Leeftijd: 21 jaar of jonger
  • Gesorteerd op potentie

Onze tips voor goedkope FIFA 23 RM talenten

In de bovenstaande lijst vindt je de top 150 van RM talenten. Maar soms kan het moeilijk zijn de juiste te vinden. Daarom geven wij je graag wat tips voor goedkope talenten.

Extreme potentie voor een lage prijs: Gittens

Het Britse talent Jamie Bynoe-Gittens is ongetwijfeld één van de beste FIFA 23 RM talenten voor een behoorlijk lage prijs. Met een potentie van 87 is dit een beest voor iedere club. Echter heeft hij een ongekend lage waarde van slechts 2,8 miljoen euro.

Bedenk wel dat zijn overall rating op het begin maar 67 is. Dus bij een topclub kun je hem nog beter even verhuren. Hij speelt trouwens voor Borussia Dortmund.

Nederlands RM talent rond de één miljoen euro: Ernest Poku

Het beste RM talent rond de één miljoen Euro is Ernest Poku. Dit Nederlandse talent speelt gewoon bij AZ. Met een overall rating van 63 is het niet direct een toppertje, maar met zijn potentie van 83 wordt hij dat zeker wel.

Zijn waarde is slechts 1,3 miljoen euro. Dat is behoorlijk laag voor een speler die sowieso een rating van 81 gaat krijgen. Geen zin in onderhandelingen? Dan kun je z’n afkoop clausule van 3,3 miljoen euro gebruiken.

Eerste rechtsmidden FIFA 23 talent onder één miljoen euro

Het eerste rechtsmidden talent onder de één miljoen euro is Garang Kuol. Met deze speler kun je echt een toptransfer maken. Zijn waarde is maar €772.000 en hij wordt sowieso 82. Dat is toch een no-brainer?! Let er wel op dat zijn overall rating op het begin maar 60 is. dus hij heeft nog wat ontwikkeling nodig. Deze jonge speler komt trouwens uit Australië en speelt daar voor Central Coast Mariners.

Meer talenten op andere posities

Op andere posities kun je natuurlijk ook FIFA 23 talenten gebruiken. Bekijk hieronder welke, voor elke positie is er een talentenlijst.

Per positie:

Overig: