Talenten per land

Alle FIFA 16 talenten uit de verschillende landen. Kies één van onderstaande landen om de talenten uit het desbetreffende land te zien.

25 beste talenten van Brazilië

Brazilië vlag

Zoals te verwachten viel, zijn er ook in FIFA 16 veel Braziliaanse talenten te vinden. Weet jij de beste samba voetballers aan te trekken voor weinig geld? Tip: Check vooral de talenten die nog in de Braziliaanse competitie spelen!

Veel belovende talenten uit Duitsland

Duitsland U21 teamfoto

De regerend wereldkampioen, onze Oosterburen, hebben natuurlijk ook een sterke lichting in de toekomst. Spits Davie Selke (Red Bull Leipzig) zal van zijn rating 72 naar een rating van 83 groeien, dat is een groei van maar liefst 11 punten. Ook Donis Avdijaj, die bij Sturm Graz speelt, zal een rating van 83 krijgen, echter begint hij met een rating van 68. Avdijaj zal je dus voor een schijntje kunnen kopen! Voor meer Duitse top talenten kan je hier terecht.

FIFA 16 talenten uit Nederland

Nederland U21

Ondanks dat veel Nederlanders niet zo positief zijn over de toekomst van het Nederlandse voetbal, zijn ze dat bij EA Sports wel. FIFA 16 kent behoorlijk wat Nederlandse top talenten. Memphis Depay is de echte topper. Maar ook spelers als Steven Bergwijn (PSV) en Abdelhak Nouri (Ajax) zullen uitgroeien tot goede spelers. Opeens ziet de toekomst van het Nederlandse voetbal er veel beter uit.