fifa 20 talenten middelvelders

Top 50 Beste Middenvelder talenten in FIFA 20

Opzoek naar de beste FIFA 20 talenten voor op het middenveld? Bekijk de top 50 beste middenvelder talenten voor jouw carrière modus.

Top 50 Middenvelder talenten in FIFA 20

Bekijk de top 50 middenvelder talenten in FIFA 20 hieronder. De middenvelders zijn niet ouder dan 21 jaar.

Bovendien gaat het hier om CVM, CM en CAM. Ofterwijl verdedigende middenvelders, centrale middenvelders en aanvallende middenvelders.

In de tabel wordt CBM vermeldt, dit is hetzelfde als CVM.

Update: de FIFA 21 CVM Talenten zijn nu ook beschikbaar, bekijk ze direct.

De tabel is gesorteerd op potentiële rating. Maar het is wellicht interessant om op groei te sorteren. Zo kun je de goedkoopste talenten vinden.

Nederlandse talenten op het middenveld

Denk je aan Nederlandse talenten op het middenveld? Dan denk je momenteel al snel aan Frenkie de Jong en Donny van de Beek.

En ja hoor, beide spelers zijn vertegenwoordigd in de top 50 beste FIFA talenten voor op het middenveld.

De beste Nederlandse middenvelder in de FIFA 20 carrière is Frenkie de Jong. Hij start met een overall rating van maarliefst 85. Vervolgens zal hij minimaal uitgroeien tot een rating van 91.

Donny van de Beek is iets minder goed, maar doet zeker leuk mee. Zijn overall rating is 81 bij het begin van je FIFA 20 carrière. Vervolgens groeit hij uit tot een rating van 87.

Afgelopen zomer vertrok Donny van de Beek bijna naar Real Madrid. Wat dat betreft lijkt dit dus een goede aankoop als je een topclub managed.

Overige talenten voor FIFA 20

Met alleen maar middenvelders kom je er niet. Je wilt natuurlijk ook aanvallers en verdedigers. Bekijk daarom ook eens de overige beste jonge spelers in FIFA 20.

Bekijk ook de beste clubs voor je carrière en alle budgetten per club.