fifa 23 talenten met hoogste potentieel

FIFA 23 Talenten met hoogste potentie

Dit zijn de beste FIFA 23 Talenten met de hoogste potentie. Ideaal voor je FIFA 23 carrière modus. De lijst bevat spelers onder de 22 jaar met de hoogste potentie.

Talenten met hoogste potentie

Op deze pagina vind je de talenten met de hoogste potentie in FIFA 23. Dit gaat om spelers onder de 22 jaar. Deze leeftijdsgrens is toegevoegd om te voorkomen dat topspelers als Messi ook in de lijst staan. Oudere spelers zijn namelijk geen talenten meer.

De FIFA 23 talentenlijst met hoogste potentie:

  • Alle spelers zijn 21 jaar of jonger
  • Dit zijn de beste spelers op basis van hun potentie (hierop is gesorteerd)
  • OVR = Overall rating
  • POT = Potentieel rating
  • GR = Growth / groei

Wat is de potentieel rating in FIFA 23? (ookwel potential rating)

De potentieel rating is de overall rating die een talent minimaal gaat behalen in de FIFA 23 carrière. Kortgezegd is het de potentie die een talent heeft. Dit word ook wel ‘potential rating’ genoemd. Dit is altijd een minimale rating, het kan dus zijn dat een speler nog beter wordt dan het potentieel.

Bijvoorbeeld als een talent op het begin een overall rating van 75 heeft. Maar omdat hij nog jong is, zal zijn rating nog +15 groeien gedurende zijn FIFA 23 carrière. Dan is zijn potentieel rating 90 (want 75+15=90). Kortweg wordt dan ook wel gezegd: zijn potentie is 90. Dit is dus een minimum, het zou zomaar kunnen dat hij bij genoeg training en wedstrijden zelfs 92 wordt.

In de talentenlijsten wordt potentie met ‘POT’ aangegeven. De onderstaande tabel is dus op potentiële rating gebaseerd.

Wat is de overall rating dan?

De overall rating is de rating die een speler standaard bij de start van de carrière heeft. In het Nederlands noemen we de overall rating vaak ‘algemene rating’. In de talentenlijsten wordt dit aangeduid met ‘OVR’.

Wat is groei in FIFA 23? (Growth)

De groei is het verschil tussen de overall rating en de potentieel rating. Dit geeft dus aan hoeveel de algemene rating van een speler groeit. De groei wordt ook wel ‘growth’ genoemd, in de talentenlijsten wordt dit aangeduid met ‘GR’.

Meer talentenlijsten voor FIFA 23

Op zoek naar meer talenten voor je FIFA 23 carrière? Dan heb je geluk. Want wij hebben voor elke positie een talentenlijst. Je vindt ze in het overzicht hieronder.

Per positie:

Overig: