linksvoor talenten voor fifa 23

Linksvoor talenten voor jouw FIFA 23 carrière modus

Dit zijn de beste linksvoor talenten voor jouw FIFA 23 carrière modus. Alle linksbuiten (LB) talenten zijn 21 jaar of jonger en komen met potentieel rating. Super handig voor je carrière modus.

Top 15 linksvoor talenten voor FIFA 23 (hieronder nog meer)

Dit zijn de beste 15 linksvoor talenten in FIFA 23 op basis van potentie. Ze zijn dan ook gesorteerd op potentieel rating. Elk talent is jonger dan 22 jaar en speelt LB (linksbuiten, ofwel linksvoor).

In het kort:

  • De top 15 (hieronder vind je nóg meer)
  • Positie: LB (linksbuiten, ofwel linksvoor)
  • Leeftijd: jonger dan 22 jaar

Alle andere FIFA 23 talenten voor linksbuiten

Verrassend genoeg zijn er niet zo gek veel spelers van 21 jaar en jonger die linksbuiten spelen. We hebben dan ook alle jonge spelers van FIFA 23 op deze pagina staan (21 jaar of jonger met positie: LB).

Zoals je ziet het niveau in de tabel hieronder dan ook niet heel hoog. Alle potentieel ratings liggen tussen de 62 en 75, dat is voor de meeste clubs gewoon te laag.

Wil je betere spelers? Dan is het misschien handig om bij de linksmidden positie te kijken, daar staan veel meer spelers die ook linksvoor uit de voeten kunnen. Scroll daarvoor naar onder en selecteer linksmidden.

Beste goedkope FIFA 23 LB talent met een laag budget

Heb je weinig geld te besteden? Dan wil je graag goedkope linksvoor talenten in FIFA 23.

Daarom raden wij Djeidi Gassama aan. Dit jonge talent komt uit Mauritanië en speelt voor KAS Eupen in België. Met een waarde van €800.000 is hij echt heel goedkoop te halen.

Hij start met een overall rating van 61, dat is natuurlijk niet erg hoog. Maar hij groeit uit tot minimaal een potentieel van 78. Dat is voor de meeste kleine clubs echt dikke prima. Wij denken dat hij zelfs 80+ wordt met genoeg training en wedstrijden. En dat voor zo’n laag bedrag.

Meer groeibriljanten voor andere posities

Voor andere posities hebben wij uiteraard ook toptalenten en groeibriljanten. Voor elke positie hebben wij een lijst gemaakt. Ook voor iedere positie vind je goedkope aanraders van onze redactie. Bekijk hieronder de verschillende lijstjes.

Per positie:

Overig: